T. B. 2021.09.15 16:44 Frissítve: 2021.09.15 17:22

El: Gerrard nem számíthat két védőjére a Lyon elleni meccsen

Vakarhatja a fejét a Rangers Olympique Lyon elleni kezdőcsapatának kijelölésekor Steven Gerrard, akinek elfogytak a bevethető középhátvédjei a csütörtökön esedékes Európa-liga-csoportmeccs előtt.

Steven Gerrard (Fotó: AFP)

 

 

A svéd Filip Helandert a St. Johnstone elleni győztes mérkőzésen kellett lecserélni, mert megsérült a térde. Gerrard úgy tájékoztatta a sajtót, hogy Helandert az elmúlt 24 órában megműtötték, és közölte, belátható időn belül nem látjuk újra pályán a svéd bekket.

A védelem másik alappillérét, Connor Goldsont az stv news értesülései szerint szintén kénytelen lesz nélkülözni az egykori liverpooli klasszis. Goldson koronavírusos megbetegedés miatt kényszerült karanténba. Bár a kötelező elkülönítés ideje letelt, és Goldson kedden már együtt tréningezett a csapattal, a Rangers már nem nevezhette őt a Lyon elleni meccskeretbe. Ennek ellenére Gerrard optimista, és bízik abban, hogy vannak játékosai, akik szükség esetén pótolni tudják Helandert és Goldsont.

Védőin kívül a román Ianis Hagi sem állhat Gerrard rendelkezésére az első Európa-liga-csoportmeccsen. A román legenda, Gheorge Hagi fia a románok világbajnoki selejtezőire csatlakozott hazája válogatott keretéhez, de pozitív Covid-tesztet produkált, és karanténba kellett vonulnia. Gerrard reménykedik, hogy minél gyorsabban visszakapja labdarúgóját, mert a kormány engedélyezte a piros listás országokban tartózkodó játékosok bejutását Skóciába.

2021.09.16 23:28:02

Európa-liga DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A »tisztes helytállás« ezúttal nem frázis, hanem valóság volt.

2021.09.16 16:51:45

Európa-liga CSELŐTEI MÁRK

A skótok már kettővel vezettek, majd négy gólt szerzett a Betis, mégis izgalmas lett a vége.

2021.09.16 17:10:01

Európa-liga NAGY ZSOLT (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Bátran és góllal kezdett Leverkusenben a magyar bajnok, de a hazaiak megfordították a mérkőzést.

2021.09.16 11:28:04

Európa-liga P. K.

Topligás klub ellen idegenben legutóbb az ETO tudott nyerni – 1991 óta ez csak a győrieknek jött össze.