Ekl: Lehet, jobb is, hogy kaptunk egy gólt – Banai Dávid

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2021.07.23. 08:39
Az Újpest 2–1-re nyert hazai pályán a Vaduz elleni Európa-konferencialiga-selejtező első mérkőzésén. Bár a vendégek gólja nem volt benne a játékban, Banai Dávid az NSO Tv-nek elmondta, talán nem is baj, hogy kaptak egyet, így nem utaznak elkényelmesedve a visszavágóra. 

„Tényleg nem volt benne a játékban, hogy a Vaduz lő egy gólt, de lehet, hogy ez így jobb is, nem megyünk elkényelmesedve a visszavágóra. Jövő héten ugyanilyen alázattal és mentalitással kell pályára lépnünk Liechtensteinben” – mondta a kapus, aki az ellenfél szerencsésnek mondható találatáról is beszélt az NSO Tv-nek.

Videónkban megszólal Stieber Zoltán is, aki egy viszontagságos idény után a nemzetközi kupában góllal és gólpasszal tért vissza az Újpest kezdőjébe.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
ÚJPEST FC–VADUZ (liechtensteini) 2–1 (1–0)

Budapest,Szusza Ferenc Stadion,2623néző.Vezette:Surman (ukrán)
Újpest:Banai – Kastrati, Kutrumpisz, Diaby – Pauljevics (Simon K., 77.), Onovo, Mitrovics, Antonov – Stieber Z. (Szakály P., 71.) – Tallo (F. Viana, 77.), Beridze.Vezetőedző:Michael Oenning
Vaduz:Buchel – Schmied, Schmid, Simani – Ulrich, Gajics, Gasser (Cicek, 66.), Dobras (Luchinger, 59.), Hug (Obexer, a szünetben) – Di Giusto (Ibrisimovic, 79.) – Djokic (Sutter, 65.).Vezetőedző:Mario Frick

Gólszerző:Stieber Z. (7.), Tallo (64.), ill. Cicek (81.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik