MotoGP: a világbajnoki éllovas és Ronaldo találkozása

KOVÁCS NIKOLETTKOVÁCS NIKOLETT
Vágólapra másolva!
2021.08.19. 20:55
null
A közös kép mellett relikviát is cseréltek, Fabio sisakot ajándékozott Ronaldónak, cserébe pedig egy 7-es mezzel gazdagodott a sportereklye-gyűjteménye (Fotó:<a href="https://www.juventus.com/en/news/galleries/fabio-quartararo-meets-the-bianconeri" target="_blank"> juventus.com</a>)
A MotoGP sztárja, Fabio Quartararo a Juventus edzőközpontjában vendégeskedett, ahol a felnőttcsapat játszott felkészülési mérkőzést a klub U23-as labdarúgóival, hangolódva a vasárnapi, Udinese elleni idénynyitóra.

 

A Szczesny – Danilo, Bonucci, De Ligt – Chiesa, Bentancur, Ramsey, Alex Sandro – Kulusevski, Dybala – Morata kezdőcsapatnak szavazott bizalmat Massimiliano Allegri vezetőedző a felkészülési mérkőzésen.

A találkozó a felnőttek 3–0-s sikerével végződött – Dybala, Morata és Ramsey első félidőben szerzett góljával. Cristiano Ronaldo nem lépett pályára.

Quartararótól nem áll messze a futball, sőt. Minden egyes pályára menetel előtt dekázással melegít be, ezen tudományát ezúttal is megmutatta.

 

Egyben hatalmas Ronaldo-rajongó, a portugál gyerekkori idolja volt – nem véletlen, hogy a Portugál Nagydíjon szerzett győzelmét CR7 klasszikus mozdulatával ünnepelte.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik