Manchester City: Guardiola sem érti a kezezés szabályát – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.10.12. 10:41
null
Guardiola elégedett az egy ponttal (Fotó: AFP)
A Manchester City kedd este 0–0-s döntetlent játszott Koppenhágában. A találkozó után az angolok menedzserét, Pep Guardiolát a sajtótájékoztatón többek közt a kezezés szabályáról is kérdezték.

Elégedett csapatával Guardiola, miután emberhátrányban gól nélküli döntetlent játszott a Köbenhavn otthonában. Mivel a Dortmund–Sevilla mérkőzés is döntetlennel zárult, a City már biztosan bejutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.

„Nagyon elégedett vagyok, egy órát emberhátrányban játszottunk Európában és nem veszítettünk. Regenerálunk és készülünk a következő, dortmundi mérkőzésre, hogy ott is jó eredményt érjünk el, aztán a Sevilla elleni találkozóra, hogy a csoport első helyén zárjunk. A meg nem adott gól, büntető, és a kiállítás után megváltozott a játék, főleg mivel nehéz emberhátrányban játszani egy órát, de nem adtuk meg magunkat. A játékosaim mindent beleadtak, egy pontot viszünk haza, ez elég jó.”

A Manchester City Rodri révén betalált a kapuba a mérkőzés 11. percében a VAR azonban kezezés miatt érvénytelenítette a találatot, emiatt a sajtótájékoztatón megkérdezték Guardiolától, hogy érti-e a kezezés szabályát. A válasza határozott „nem” volt.


BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ

G-CSOPORT
FC Köbenhavn (dán)–Manchester City (angol) 0–0
Kiállítva: Sergio Gómez (30., Man City)

Borussia Dortmund (német)–Sevilla (spanyol) 1–1 (Bellingham 35., ill. Nianzou 18.)

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Manchester City 4 3 1 11–1 +10 10
2. Borussia Dortmund 4 2 1 1 9–4 +5 7
3. Sevilla 4 2 2 2–9 –7 2
4. FC Köbenhavn 4 2 2 0–8 –8 2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik