BL-döntő: kiakadt az est szexi sztárfellépője, amiért nem figyeltek rá

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.29. 15:55
Mint ismert, a Real Madrid 1–0-ra legyőzte a Liverpoolt a labdarúgó Bajnokok Ligája szombat esti saint-denis-i döntőjében, és története során 14. alkalommal hódította el az európai klubfutball legértékesebb serlegét. A mérkőzés előtt a tőle elvárható tüzességgel lépett fel a 25 éves kubai-mexikói származású amerikai énekesnő, Camila Cabello, ám miután visszanézte a produkcióját, megdöbbent.
A SZEXI ÉNEKESNŐRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: Getty Images)
A SZEXI ÉNEKESNŐRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: Getty Images)

Cabello kisasszony a hajnali órákban a közösségi oldalára kitwittelte, hogy nem hiszi el, hogy nem figyelték a műsorukat.

(Fotó: twitter.com/Camila_Cabello)
(Fotó: twitter.com/Camila_Cabello)

„Visszanéztem a műsorunkat, és nem akarom elhinni, hogy a produkciónk alatt az emberek a saját csapatuk himnuszait énekelték teli torokból. A csapatom és én fáradhatatlanul oly sokat dolgoztunk azért, hogy jó hangulatot teremtsünk és egy jó show-t prezentáljunk” – olvasható a már törölt posztjában.

„Nagyon udvariatlan, de mindegy. Nagyon örülök, srácok, hogy tetszett nektek” – twitelte öt perccel később. Camila Cabello egyébként óriási népszerűségnek örvend, a Twitteren 12.8 millióan, az Instagramon majdnem 63 millióan követik.

A FORRÓ, LATINOS HANGULATÚ ELŐADÁS

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
LIVERPOOL FC (angol)–REAL MADRID (spanyol) 0–1 (0–0)

Saint-Denis (Párizs), Stade de France, 75 000 néző. Vezette: Turpin (francia)
LIVERPOOL: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson – Fabinho, Thiago Alcántara (Roberto Firmino, 77.), J. Henderson (N. Keita, 77.) – Szalah, Mané, Luis Díaz (Diogo Jota, 65.). Menedzser: Jürgen Klopp
REAL MADRID: Courtois – Carvajal, Éder Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modric (Dani Ceballos, 90.) – F. Valverde (Camavinga, 86.), Benzema, Vinícius Júnior (Rodrygo, 90+3.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: Vinícius Júnior (59.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik