PL: Milánóból és Firenzéből is igazol a Watford?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.25. 20:35
Az angol Premier League tizennegyedik helyezettje, a Watford szerződtette Mauro Záratét a Fiorentinától. A következő igazolás M’Baye Niang lehet, aki a Sky Sports információi szerint az AC Milantól érkezik.

Zárate két és fél éves szerződést írt alá az angol klubbal. Az argentin labdarúgó korábban már játszott Angliában – a Birmingham Cityben, a West Ham Unitedben és a QPR-ban is.

A Sky Sports szerint Niang is hamarosan a Watford futballistájának tudhatja magát – a 22 éves francia játékos csütörtökön orvosi vizsgálatra utazik az Egyesült Királyságba. Egyelőre csupán kölcsönszerződésről van szó – azonban a nyáron az angol klub véglegesen is megvásárolhatja Niangot, 13 és 15 millió font közötti összegért. két és fél éves szerződést írt alá az angol klubbal. Az argentin labdarúgó korábban már játszott Angliában – a Birmingham Cityben, a West Ham Unitedben és a QPR-ban is.

A Sky Sports szerint Niang is hamarosan a Watford futballistájának tudhatja magát – a 22 éves francia játékos csütörtökön orvosi vizsgálatra utazik az Egyesült Királyságba. Egyelőre csupán kölcsönszerződésről van szó – azonban a nyáron az angol klub véglegesen is megvásárolhatja Niangot, 13 és 15 millió font közötti összegért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik