R. P. 2022.05.29 16:08 Frissítve: 2022.05.29 18:47

MU: Ralf Rangnick tanácsadóként sem marad a klubnál

A Manchester United a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Ralf Rangnick távozik a klubtól. A német szakember konzultánsként sem marad a Premier League-ben szereplő együttes mellett.

Rangnick nem marad Manchesterben (Fotó: AFP)

 

Rangnick a vasárnapi sajtótájékoztatón jelentette be az elhatározását, mely szerint a jövőben kizárólag az osztrák válogatott szövetségi kapitányi teendőivel kíván foglalkozni.

„Szeretnénk köszönetet mondani Ralf Rangnicknak az erőfeszítéséért, amit ideiglenes menedzserként tett a klubért az elmúlt hat hónapban
– szól az MU közleménye. – Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy Ralf a jövőben csak az osztrák válogatottra koncentrál, és ezért nem dolgozik tanácsadóként az Old Traffordon. A legjobbakat kívánjuk pályafutásának következő fejezetéhez.”

A Manchester United áprilisban jelentette be, hogy Erik ten Hag veszi át az irányítást nyártól menedzserként, Rangnicknak pedig a novemberi szerződtetésekor is felajánlott, két évre szóló tanácsadói pozíciót tartja fenn a manchesteri klub. Most azonban kiderült, hogy ebben a minőségben sem folytatja a munkát a klubnál.

 

2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.