MU: Ralf Rangnick tanácsadóként sem marad a klubnál

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.05.29. 16:08
null
Rangnick nem marad Manchesterben (Fotó: AFP)
A Manchester United a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Ralf Rangnick távozik a klubtól. A német szakember konzultánsként sem marad a Premier League-ben szereplő együttes mellett.

 

Rangnick a vasárnapi sajtótájékoztatón jelentette be az elhatározását, mely szerint a jövőben kizárólag az osztrák válogatott szövetségi kapitányi teendőivel kíván foglalkozni.

„Szeretnénk köszönetet mondani Ralf Rangnicknak az erőfeszítéséért, amit ideiglenes menedzserként tett a klubért az elmúlt hat hónapban
– szól az MU közleménye. – Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy Ralf a jövőben csak az osztrák válogatottra koncentrál, és ezért nem dolgozik tanácsadóként az Old Traffordon. A legjobbakat kívánjuk pályafutásának következő fejezetéhez.”

A Manchester United áprilisban jelentette be, hogy Erik ten Hag veszi át az irányítást nyártól menedzserként, Rangnicknak pedig a novemberi szerződtetésekor is felajánlott, két évre szóló tanácsadói pozíciót tartja fenn a manchesteri klub. Most azonban kiderült, hogy ebben a minőségben sem folytatja a munkát a klubnál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik