MU: a klubikon Pogbát kritizálta, a francia ügynöke visszaszólt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.21. 16:49
null
Scholes szerint Pogba nem tudott vezéregyéniséggé válni Manchesterben (Fotó: AFP)
Elmondta véleményét Paul Pogbáról a Manchester United korábbi játékosa, Paul Scholes, ám a pozitívnak kicsit sem nevezhető meglátásaira hamar reagált a labdarúgó ügynöke, Mino Raiola.

 

Paul Scholes nem éppen elismerően nyilatkozott Paul Pogbáról a „vörös ördögök" előző találkozóját követően, amelyen 3–2-es vereséget szenvedtek a Brightontól. A Manchester United ikonja szerint a francia nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de nem csak Pogbáról vélekedik így az MU játékosai közül.

„Kevés a vezéregyéniség a csapatban. Azt gondoltuk, hogy Paul Pogba jó jelölt lehet erre a szerepre, ám ma egyszerűen nem itt járt. Megint gyenge meccsen van túl, egyszerűen nem illik ide" – mondta el a véleményét a mérkőzést követően Scholes.

Mindez természetesen eljutott Mino Raiolához is, aki a tőle megszokott módon nem hagyta szó nélkül, hogy egyik ügyfelét kritikával illeték.

„Néhány embernek beszélnie kell azért, mert amúgy attól fél, hogy elfelejtik. Paul Scholes akkor sem ismerne fel egy vezéregyéniséget, ha Sir Winston Churchill előtt állna. Lehetne sportvezető, és javasolhatná Woodwardnak (a United vezérigazgatójának – a szerző), hogy adja el Pogbát. Beletelne néhány álmatlan éjszakába találni neki egy új klubot" – válaszolta a Twitteren az ügynök.

 







 

Raiola egy ideje azon dolgozik, hogy megszervezze Pogba számára a távozást. A világbajnok középpályás a nyáron állítólag a Barcelonába szeretett volna igazolni – többek között azért, mert nem jön ki a United menedzserével, José Mourinhóval. Raiola vélhetően arra célzott, hogy még örülnének is, ha Pogba jelenlegi klubja bárki javaslatára önként lemondana a játékosról.

Mellesleg a „vörös ördögök" másik korábbi labdarúgója, Gary Neville is reagált a menedzser által írottakra, bár mindössze egy mondatot fűzött a történtekhez.

„Reméljük, hogy Pogba szól az ügynökének, hogy fogja be a száját" – írta Twitter-oldalán Neville, aki Scholeshoz hasonlóan szintén televíziós szakértő lett játékos-pályafutását követően.

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik