Liverpool: Mané megérkezett Münchenbe – videó

Vágólapra másolva!
2022.06.21. 12:53
null
Sadio Mané már megérkezett Münchenbe (Fotó: AFP)
A német Bild értesülései szerint megérkezett Münchenbe a Bayern új szupersztárja, az angol Liverpooltól szerződtetni kívánt szenegáli támadó, Sadio Mané.

A portál azt írja, Mané délelőtt 11 óra 21 perckor érkezett meg a müncheni reptérre egy Cessna 68A típusú magánrepülővel Mallorcáról, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, melyeket a Barmherzige Brüder kórházban végeznek el.


Mint megírtuk, Fabrizio Romano transzferguru pénteki értesülései szerint a Bayern München és a Liverpool már mindenben megegyezett egymással: a bajor klub 32 millió eurót fizet Sadio Mané játékjogáért, de ez az összeg bónuszokkal együtt 40 millióra is nőhet. A szenegáli támadó sajtóhírek szerint már korábban megállapodott a személyes feltételekben a müncheniekkel.

Úgy tudni, az Afrika-kupa-győztes klasszis három évre, tehát 2025-ig ír majd alá, ám szerződésének további részletei még nem ismertek.

Mané az elmúlt hat év jelentős részében meghatározó tagja volt a Liverpoolnak, 269 tétmeccsen 120 gólig és 48 gólpasszig jutott, emellett többek közt Bajnokok Ligáját, valamint Premier League-et nyert a csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik