Anglia: Guardiola megerősítette, játékosa a Barcelonába igazol

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.26. 15:33
null
Eric García (50) a nyártól szinte biztosan Barcelonában folytatja (Fotó: AFP)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere a Tottenhammel szemben megnyert Ligakupa-döntő után megerősítette, hogy Eric García a nyáron visszatér nevelőegyesületéhez, az FC Barcelonához.

 

A 20 éves spanyol középhátvéd átigazolása tulajdonképpen már hetek óta nyílt titok. Ingyen igazol majd a katalán klubhoz, miután Manchesterben az idény végén lejár a szerződése.

„Eric García az egyik kedvenc játékosom. Szeretném, ha tizenöt lenne belőle a csapatomban. Azért marad ki gyakran a meccskeretből, mert nyáron a Barcelonába igazol” – mondta Guardiola a Ligakupa-döntő után.

Az átigazolási ügyekben jártas újságíró, Fabrizio Romano információi szerint a hétszeres spanyol válogatott futballista ötéves szerződést köt az FC Barcelonával, amelynél várhatóan kevesebb lesz az alapfizetése, mint amennyiben az előző vezetőséggel megállapodott, de magasabb a prémiumrendszere.

A katalán klub hamarosan hivatalosan is bejelentheti a labdarúgó szerződtetését.

Eric García a La Masián nevelkedett, 2017-ben igazolt a Manchester Cityhez. A Premier League éllovasánál a jelenlegi idényben eddig tíz tétmeccsen lépett pályára.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik