Rúben Amorim: Senkivel sem találkoztam a Liverpooltól, nincs megegyezés

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.11. 14:13
Rúben Amorim cáfolja, hogy megegyezett volna a Liverpoollal (Fotó: Getty Images)
A Gil Vicente elleni pénteki bajnokit megelőző sajtótájékoztatón tiszta vizet öntött a pohárba jövőjével kapcsolatban az angol élvonalbeli Liverpoollal egyre többször összeboronált Sporting-vezetőedző, Rúben Amorim.

A 39 éves portugál szakember már az után szóba került lehetséges jelöltként, hogy január végén Jürgen Klopp bejelentette, hogy az idény végén távozik a Liverpooltól. Bár a poszt első számú várományosának sokan a Bayer Leverkusennel remeklő Xabi Alonsót látták, érte a Bayern Münchennel is harcolnia kellett volna a Mersey-partiaknak, ám a spanyol végül úgy döntött, hogy még egy évet biztosan marad a gyógyszergyáriaknál.

Alonso kiesése miatt felerősödött a pletyka, miszerint a Sportingot 2020 márciusa óta több mint 200 meccsen irányító 39 éves Rúben Amorimot szeretné az angol csapat vezetőedzőjének. A hír pedig talán a napokban érte el csúcspontját, ugyanis a Sky Sports német kiadásának átigazolási ügyekre szakosodott újságírója, Florian Plettenberg arról számolt be, hogy a Liverpool és Amorim szóban megegyeztek egymással. Ezt azonban a szakember a Gil Vicente elleni pénteki bajnoki előtti sajtótájékoztatón kategorikusan cáfolta.

„Nem találkoztam senkivel Liverpoolból semmiféle interjú miatt. Nincs megegyezés. Ez nem igaz. Én a Sporting vezetőedzője vagyok. Szeretnék itt nyerni, és nem találkoztam más klubokkal. Semmilyen megegyezés nincs. Álljanak le ezzel a sztorival. Ez az utolsó alkalom, hogy a jövőmről beszélek” – hangsúlyozta Rúben Amorim.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik