Anglia: 9 játékos, 13 passz, a Sky szerint csodagól – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.12.04. 17:48
null
Wes Burns eddig két bajnoki gólt szerzett ebben az idényben (Fotó: Getty Images)
Kilenc játékos, tizenhárom passz – így vezeti fel hivatalos Twitter (X)-csatornáján az angol második ligás Ipswich Town azt a gólt, amelyet Wes Burns rúgott szombaton, és amelyet a neten itt-ott (például a Sky Sportson) csodagólnak minősítenek. Nézzük!

 

Közeledett a szünet, az Ipswich Town 1–0-ra vezetett a Coventry City ellen, amikor az említett 13 passzos, egy oldalváltással felgyorsított akció futott, amelynek végén a hatszoros walesi válogatott szélső, Wes Burns szép mozdulattal, jobb külsővel a hosszú felsőbe csavarta a labdát.


Az Ipswich 2–1-re meg is nyerte a meccset, és megőrizte helyét a feljutással kecsegtető második helyen – Burns lövése pedig bekerült a Championship top 5-ös válogatásába, a drukkerek szavazatain múlik, a hét gólja lesz-e belőle. Burnsnek ez volt a második gólja ebben a bajnoki idényben.


Az Ipswich Town – a néhai klasszis menedzser, Bobby Robson egykori csapata – 2002-ben játszott legutóbb az angol élvonalban; hosszas másodosztályú szereplés után 2019-ben a harmadik vonalig süllyedt, onnan az idén tavasszal jutott fel a Championshipbe, és eddig nem kis meglepetésre kiválóan szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik