PL: egyre biztosabb, hogy Sancho már januárban távozik az MU-tól

Vágólapra másolva!
2023.10.20. 13:13
null
Jadon Sanchónak ennyi volt Manchesterben? (Fotó: Getty Images)
Korábban több ízben is beszámoltunk az Erik ten Hag és Jadon Sancho között húzódó ellentétről. Nos, sajtóhírek szerint a Manchester United vezetőedzője mellett áll ki, az angol válogatott támadó pedig már januárban távozhat.   


Jadon Sancho 2021 nyarán 85 millió euró ellenében szerződött a Manchester Unitedhez, de már Erik ten Hag érkezése előtt sem teljesített úgy, ahogyan azt várták tőle. Hogy ez a játékos felelőssége, vagy a klubnál nem sikerült őt a megfelelő pozícióban, szerepkörben elhelyezni, az jó kérdés, mert a holland tréner irányítása alatt sem derült ki...

Ten Hag az előző idényben több alkalommal is mentális problémák miatt nélkülözte Sanchót, majd a 2023-as felkészülési időszakban egyre több lehetőséget adott neki, de szeptember elején összekülönbözött játékosával.

Az angol szélsőt az Arsenal elleni szeptemberi meccset megelőzően edzésmunkáját bírálva tették ki az első csapat keretéből, ő egy később törölt közleményben reagált, viselkedéséért bocsánatot pedig azóta sem kért a holland szakembertől.

Úgy tudni, nem is fog, de az MU vezetősége sem tágít: ha nem rendeződik a két fél viszonya, Sancho már a télen, még januárban távozhat.

Állítólag korábbi csapata, a Borussia Dortmund a legnagyobb érdeklődő, de más klub is szóba jöhet. Az viszont biztosnak tűnik, hogy az MU mindenképp nagyot fog bukni a két és fél éve megkötött üzleten... Sancho piaci értéke a Transfermarkt szerint jelenleg alig több mint 30 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik