PL: Weghorst és Sabitzer sem marad a Manchester Unitedben

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.30. 19:34
null
Wout Weghorst visszatér a PL-be idén feljutó Burnleybe (Fotó: Getty Images)
Hivatalos oldalán jelentette be a Premier League-ben szereplő Manchester United, hogy kölcsönszerződése lejártával Wout Weghorst a Burnleybe, Marcel Sabitzer pedig a Bayern Münchenbe tér vissza. A klub ezenkívül David de Gea helyzetéről is tájékoztatást adott.

 

Két kölcsönjátékosa távozik a Manchester Unitednek. A Premier League előző idényében harmadik helyen záró klubot Wout Weghorst és Marcel Sabitzer is elhagyja. A holland csatár visszatér a Burnleybe, míg az osztrák középpályás fél év után ismét a Bayern Münchent erősíti.

Weghorst az idény első felét a török Besiktasnál, a tavaszt pedig Manchesterben töltötte, utóbbinál 28 meccsen lépett pályára, és két gólt szerzett. Sabitzer 18 meccsen játszott az MU-ban, az évad végét pedig sérülés miatt ki kellett hagynia.

Marcel Sabitzer fél év kölcsön után távozik (Fotó: Getty Images)
Marcel Sabitzer fél év kölcsön után távozik (Fotó: Getty Images)

David de Geának a szerződése is lejár június 30-án, a United viszont arról tájékoztatott, hogy folyamatosan zajlanak a tárgyalások a spanyol kapus hosszabbításának ügyében. Ugyanakkor az angolok az Inter játékosát, André Onanát is szerződtetnék.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik