PL: a héten tárgyalóasztalhoz ül Conte és a Tottenham – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.12.12. 11:09
null
Antonio Conte jövője hamarosan eldőlhet (Fotó: AFP)
A The Athletic információi szerint Antonio Conte a héten leül egyeztetni a szerződésének meghosszabbításáról a Tottenham Hotspur vezetőségével. Az olasz menedzser szerződése nyáron lejár, a klub pedig szeretné megtartani a korábban a Juventust és az Internazionalét is irányító mestert.

 

A The Athletic beszámolója szerint a héten folytatódnak a tárgyalások Antonio Conte és a Tottenham Hotspur között az olasz menedzser szerződésének meghosszabbításáról. A szakvezető szerződése az idény végén jár le.

A tárgyalások a világbajnokságot megelőzően kezdődtek el, ám azok megszakadtak, mert Fabio Paratici „elfoglalt volt” (Paratici az egyik főszereplője a Juventus ellen folyó eljárásnak, amelyben pénzügyi csalással vádolják az olasz rekordbajnokot).

Conte számára nem az anyagiak, a kilépési záradékok vagy a szerződésének hossza a legfontosabb kérdés a projekt folytatását illetően, hanem a klub aktivitása az átigazolási piacon. Conte szerint ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a „big six” többi tagjával és a Newcastle Uniteddel felvegye a versenyt a Spurs.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik