MU: Ideigazol Alexis Sánchez? Csak ezt ne, b…d meg! – Rojo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.24. 18:37
Alexis Sánchez érkezésének nem mindenki örült a Manchester United labdarúgócsapatánál. Most Marcos Rojo, az MU argentin védője mesélt a pillanatról, mikor megtudta, hozzájuk szerződik a chilei.

„Alexis nagyszerű játékos, de sosem jöttünk ki igazán a pályán, hogy finoman fogalmazzak” – mondta a TyC Sportsnak Rojo.„Alexis nagyszerű játékos, de sosem jöttünk ki igazán a pályán, hogy finoman fogalmazzak” – mondta a TyC Sportsnak Rojo.

Nem mindenki örült a Manchester Unitednél Alexis Sánchez érkezésének… (Fotó: AFP)
Nem mindenki örült a Manchester Unitednél Alexis Sánchez érkezésének… (Fotó: AFP)

„Akármikor játszottunk egymás ellen, legyen szó a válogatottról vagy klubcsapatokról, mindig »gyilkoltuk« egymást, ráadásul szóban is elég sűrűn szidtuk a másikat. Szóval amikor megtudtam, hogy ideigazol, csak annyit mondtam magamban, »Csak ezt ne, b…d meg! Most vele kell egy csapatban játszanom?« Mourinho még nevetve meg is jegyezte, amikor elmondta nekünk, hogy átigazoltuk Sánchezt, hogy nem szeretné, ha elverném a következő edzésen” – mondta Rojo.

Bár erről nem valószínű, hogy Rojo tehet, Alexis Sánchez manchesteri karrierje egyelőre nem mondható álomszerűnek, a chilei támadó összesen tíz meccsen játszott új csapatában, ezalatt egyetlen gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik