Chelsea: Mourinho papírból olvasott fel az orvosokról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 14:50
null
Mourinho szerint Jon Fearn és Eva Carneiro túl hevesen végezte a munkáját (Fotó: AFP)
A Chelsea labdarúgócsapatának pénteki sajtótájékoztatója úgy kezdődött, hogy José Mourinho egy papírt maga előtt tartva olvasta fel gondolatait az Angliában nagy visszhangot kapó, orvosok „felkészületlenségét” citáló ügyben. Beszámoltunk róla, a portugál menedzser a Swansea City elleni bajnokin összebalhézott az egészségügyi stábbal, majd élesen kritizálta is őket a lefújás után.

 

„Először is szeretném elmondani, hogy a dr. Paco Biosca vezette csapat révén fantasztikus orvosi stábom van, akikkel jó a kapcsolatom – olvasta fel mondatait Mourinho a Manchester City elleni bajnokit megelőző sajtókonferencián. – Azt is elmondták nekem, hogy sosem kaptak annyi dicséretet, mint tőlem az elmúlt években. A legtöbb menedzser csak akkor beszél az orvosi stábról, amikor sérülések vannak.”

A portugál menedzser ugyanakkor a hétvégén nem dolgozik együtt a nyitó fordulóban a meccsen szereplő stábbal. „Jon Fearn és dr. [Eva] Carneiro nem ül le a kispadra vasárnap, de ez nem jelenti azt, hogy ez a jövőben is így lesz. A kispad az én felelősségem, az én döntésem. Ezzel minden héten szembenézek, választanom kell. Hét asszisztensem van, de közülük csak négy ülhet le a padra. Négy felelősünk van a szerelésekért, de csak egy jöhet velünk. Nagy orvosi stábunk van, és csak két ember ülhet le. Ez a döntésem” – mondta a bajnokcsapat menedzsere, akihez az ügyben nem tehettek fel további kérdéseket az újságírók.

Mourinho amúgy bizakodva várja a vasárnapi (17.00, tv: DIGI Sport1) rangadót. „Oscar játéka kérdéses, kisebb sérülést szenvedett az edzésen. Courtois eltiltott. Ettől eltekintve minden rendben” – osztotta meg várakozásait az 52 éves szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik