Chelsea: szexuális bűntényre gyanakodnak, őrizetben a brazil

Vágólapra másolva!
2015.04.10. 14:24
null
Wallace őrizetben, kikérdezik (Fotó: Reuters)
Letartóztatták a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő Vitesse-nél kölcsönben játszó Wallace-t. A Chelsea futballistája egybehangzó sajtóértesülések szerint szexuális bűncselekmény miatt került őrizetbe.

A húszesztendős bekket 2013-ban igazolta át a Fluminensétől a Chelsea, amely 2013-ban az Internazionalénak, 2014-ben pedig a Vitesse-nek adta kölcsön.

A brazil U20-as válogatott védőről hosszas találgatás után a holland egyesület adott ki hivatalos közleményt.

Wallace-t hajnalban Arnhemben őrizetbe vették. A játékos megsértette a klub szabályát, mely szerint negyvennyolc órával a találkozó előtt tilos az éjszakai életben részt venni. A klub ennek fényében azonnal eltávolította az Excelsior elleni találkozóra készülő keretből, és a maximális bírságot szabta ki” – olvasható a Vitesse hivatalos honlapján.

Holland sajtóértesülések szerint Wallace-t szexuális bűncselekmény vádjával vették őrizetbe, a kihallgatása pedig jelenleg is tart.

„Kevés a konkrétum, a nyomozás jelenleg is folyik, így egyelőre nem tudjuk megerősíteni, hogy szexuális bűntény történt” – mondta péntek délután Paul Koetsier, a helyi rendőrség szóvivője az rtlnieuws.nl-nek.

A Chelsea-től kölcsönvett brazil a 2014–2015-ös idényben 15 bajnokin lépett pályára a holland élvonalban, ezalatt egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik