Aston Villa: kirúgták az ősszel négy évre aláíró menedzsert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.11. 21:44
Az Aston Villa bejelentette, hogy megvált Paul Lambert menedzsertől, aki a legutóbbi 21 mérkőzéséből csak kettőt nyert meg a csapatával, és a keddi, Hull elleni bajnoki vereség után a Premier League 18., kieső helyére esett vissza.

Lambert remekül kezdte az idényt a Villával, a szezon elején aratott négy győzelemnek köszönhetően szeptember 17-én négyéves szerződést kötött a klubbal. Azóta azonban 21 mérkőzéséből csak kettőt nyert meg a klub, és dobogós helyről a kiesőjelöltek közé csúszott vissza.

„Az Aston Villa felbontotta Paul Lambert szerződését. A Leicester City elleni vasárnapi FA-kupa-mérkőzésre Scott Marshall pályaedző és Andy Marshall kapusedző készíti fel a csapatot" – állt a klub szerda esti közleményében.

Érdekesség, hogy vasárnap este éppen a Leicesterről terjedt el futótűzként az angol sajtóban, hogy elbocsátotta Nigel Pearson menedzsert – ezt aztán a sereghajtó cáfolta, kedden Pearson vezérletével játszott (és kapott ki) a csapat az Arsenal otthonában.

A szezon kezdete óta a Crystal Palace és a West Bromwich után aZ Aston Villa menesztette menedzserét harmadikként, míg a Newcastle-nél Alan Pardew, a QRP-nél Harry Redknapp saját elhatározásából távozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik