Chelsea: Mourinhóval újra bajnokok lehetünk - Ivanovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.01. 16:30
null
Ivanovics és társai tárt karokkal várják a portugál mágust (Fotó: Action Images)
Braniszlav Ivanovics, a Chelsea szerb légiósa egy interjúban elárulta, a Chelsea öltözőjében osztatlan szeretettel üdvözölnék José Mourinho nyári visszatérését a Stamford Bridge-re.

Mint ismert, a jelenleg a Real Madridot irányító Mourinho csapatával kedd este 4–3-as összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligája elődöntőjétől, és a portugál tréner – lefújást követő szavaira alapozva – nagy eséllyel elhagyja a királyi klubot a nyáron.

Angol lapok információi szerint a Chelsea már meg is egyezett Mourinhóval (és Radamel Falcaóval is), így a nyártól mindketten Nyugat-Londonban folytathatják.

„Aki egy kicsit is szereti a Chelsea-t, reméli, hogy Mourinho visszatér a klubhoz – idézi a Daily Mail a 29 éves hátvéd egy szerb újságnak adott nyilatkozatát. – Erről jelenleg semmi biztosat sem tudok, azt ellenben igen, hogy mi, játékosok boldogok lennénk, ha újra leülne a kispadra, hiszen egyike a világ legjobb edzőinek, és itt hihetetlen tisztelet övezi azért, amit korábban a Chelsea-ért tett."

Ivanovics, aki nem Mourinho első Londonban töltött időszakában, csak a portugál távozása után, 2008-ban érkezett a Chelsea-hez, úgy gondolja, Mourinhóval akár a Premier League trónját is visszafoglalhatnák.

„Az ő irányításával csapatként erősebbek lennénk, új dimenziók nyílnának meg előttünk, és nem kétséges, ismét esélyesként harcolhatnánk a bajnoki címért."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik