Chelsea: Mourinho és Falcao is jön, megállapodtak - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.05.01. 10:23
null
Egy biztos: a Chelsea-nél örömmel fogadnák Mourinhót - és valószínűleg Falcaót is (Fotó: Action Images)
Az angol goal.com értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata minden részletben megegyezett a Real Madrid jelenlegi portugál vezetőedzőjével, José Mourinhóval és az Atlético Madrid csatárával, Radamel Falcaóval: nyártól mindketten a londoni klubban folytatják.

Az angolok információi szerint Mourinho és a londoni klub a múlt héten mindenben megegyezett, így a portugál vezetőedző visszatér korábbi sikerei helyszínére, ahol 2004 és 2007 között dolgozott. A hivatalos bejelentésre a szezon végéig várni kell a Stamford Bridge-en, mivel a megállapodás aláírására csak a következő hónapban kerül majd sor. A portugál három év után távozhat Madridból.

Mourinho jövője a Real Madrid élén hónapok óta kérdéses, mivel a kétszeres BL-győztes, a királyi gárdával spanyol bajnoki címet, Király-kupát és spanyol Szuperkupát nyerő mestert a spanyol sajtó és a szurkolók is kikezdték.

„Tudom, hogy Angliában szeretnek engem, a média is tisztességes módon bánik velem. Tudom, hogy több angol klub érdeklődik irántam, egy pedig különösképpen. Spanyolországban más a helyzet, sokan utálnak, néhányan itt vannak közülük ebben a teremben. Nem egyszerű dönteni, mert szeretem ezt a klubot, a csapat fantasztikus és sokra hivatott. Őszintének és tisztességesnek kell lennem, a szezon végén megmondom majd, hogyan döntöttem” – mondta Mourinho a Dortmund elleni Bajnokok Ligája-elődöntő elbukása után.

A goal.com értesülései szerint a Rafa Benítezt váltó edző nagyjából háromszázezer fontot keres majd hetente a londoniaknál. Az utolsó kérdéses pont a szerződésében az volt, hogy a tréner mekkora döntési szabadságot kap a klubnál, azonban ebben is sikerült megállapodniuk.

A „kékekkel” kapcsolatos további értesülés, hogy Mourinho mellett az Atlético Madrid csatárával, Radamel Falcaóval is egyezségre jutottak, aki szintén a nyáron érkezhet majd, mint a „Special One” első igazolása.

A Chelsea a sajtóhírek szerint hajlandó kifizetni a kolumbiai játékos 59 millió eurós kivásárlási árát, és a fizetését illetően is sikerült már megállapodniuk – Falcao lehet a Premier League történetének legjobban fizetett játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik