Megegyezés az átigazolási díjról, a „szarkáknál” folytathatja Alan Smith

Vágólapra másolva!
2007.08.02. 15:17
Alan Smith a Newcastle United labdarúgója lehet, már csak meg kell egyeznie a feltételekről. A „szarkák” már megegyeztek az átigazolási díjról a Manchester Uniteddel. Már csak a játékosnak kell megállapodnia a "szarkákkal".
Alan Smith gólöröme
Alan Smith gólöröme
Alan Smith gólöröme
Alan Smith gólöröme

A tavaly télen súlyos lábsérülést szenvedett Smithért több klub is élénken érdeklődött, lévén a „vörös ördögöknél” nem számítottak rá a kezdőcsapatban. A 26 éves válogatott futballista harcolni akart a manchesteri tagságért, de teljesítményével nem győzte meg Sir Alex Ferguson vezetőedzőt.

Alan Smith 2004-ben a Leeds Unitedtől igazolt az Old Traffordra, vasárnap Koman Vladimir csapata, a Sampdoria ellen mutatkozhat be. Szerződése 2009-ig szólt volna az Old Traffordon.

A Newcastle United új menedzsere, Sam Allardyce rendkívül aktív az átigazolási időszakban. Smith előtt már megszerezte Mark Vidukát (Middlesbrough), Joey Bartont (Manchester City), David Rozenhalt (Paris SG) és Geremit (Chelsea). A „szarkák” jelenleg is tárgyalnak az Olympique Lyon brazil vdőjével, Cacapával.

A Manchester United ezen a héten már második csatárát adta el: az olasz-amerikai Giuseppe Rossi a Villarealhoz igazolt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik