Király Gábor maradása a Crystal Palace céljaitól függ

Vágólapra másolva!
2007.04.20. 09:12
Még nem tudja, hogy marad-e a Crystal Palace-nál Király Gábor. A magyar kapusnak lejár a szerződése a másodosztályú angol klubnál lejár a nyáron, és a folytatás a klub jövőbeli terveitől is függ.
A Crystal Palace együttese nagy tervekkel várta a 2006/07-es szezont, bíztak benne, hogy ezúttal sikerül visszakerülniük a Premier League-be, de ez a jelek szerint egyelőre csak álom marad: a londoniak a 12. helyen állnak, tizenegy pont távolságra a már rájátszást érő helyen található Wolverhamptontól.

Bár a szezon alatt voltak hullámvölgyei Király Gábornak, egy ideig nem is élvezte edzője bizalmát, az utóbbi időszakban azonban vele kezdődik a fővárosi csapat összeállítása.

Király szerződése azonban lejár a szezon végén, és egyelőre nem biztos, hogy a kapus meghosszabbítja azt.

A 31 éves játékos a klub hivatalos honlapjának a következőket nyilatkozta:
„Nagyon élveztem az itt töltött három évet, de lejár a szerződésem, és nem tudom, milyen lesz a jövő a Crystal Palace-nál. Fel akarnak-e jutni, és a rájátszás lesz a cél, vagy maradnának a másodosztályban, és teljesen új csapatot építenének?

Király hozzátette, hogy szívesen maradna a klubnál, de ezekre a kérdésekre szeretne mielőbb választ kapni.
„Ha nem jelzik felém a jövő évi célokat, akkor új klubot keresek. 31 éves vagyok, nem számítok fiatal játékosnak. Már nincs sok időm hátra a pályán, és gondolnom kell a családomra is. Szóval egyelőre várok, és meglátjuk, mit hoz a jövő.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik