Michael Owent szerződtetheti az MU, de csak akkor, ha egészséges

Vágólapra másolva!
2007.04.15. 11:08
A nyári átigazolási időszak egyik szenzációja lehet Michael Owen személye, akit szívesen látna csapatában Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője. A kiváló labdarúgóért 12 millió fontot fizetne a Newcastle Unitednek az angol labdarúgó-bajnokság éllovasa, de csak akkor, ha teljesen egészséges. Nemrég már elkezdte az edzéseket. Sőt, a skót Gretna elleni zárt kapus barátságos találkozón gólt is szerzett, hetven percet töltött a pályán. Angol lapértesülések szerint jövő vasárnap már bajnokin is futballozhat, akkor a Szarkák ellenfele a bajnoki címvédő Chelsea lesz.
Michael Owen jövő vasárnap térhet vissza a Chelsea elleni bajnokin
Michael Owen jövő vasárnap térhet vissza a Chelsea elleni bajnokin
Michael Owen jövő vasárnap térhet vissza a Chelsea elleni bajnokin
Michael Owen jövő vasárnap térhet vissza a Chelsea elleni bajnokin
A csatár a tavaly nyári világbajnokságon elszenvedett újabb térdsérülése miatt ebben a szezonban még egyszer sem játszott a Newcastle United A-csapatában,igaz nemrég már elkezdte az edzéseket. Sőt, a skót Gretna elleni zárt kapus barátságos találkozón gólt is szerzett, hetven percet töltött a pályán.
Angol lapértesülések szerint jövő vasárnap már bajnokin is futballozhat, akkor a Szarkák ellenfele a bajnoki címvédő Chelsea lesz.

„Nem titok, Sir Alex mindenképpen szerződtetni akar egy csatárt. Nem meglepő, hogy figyelmét felkeltette Owen, akinek kiváló ajánlólevelet jelenthet a korábbi évek remek mérlege, ráadásul nem is kerülne túlságosan sok pénzbe” – mondta a Manchester United egyik, neve elhallgatását kérő munkatársa a vasárnaponként megjelenő News of the World-nek.

A bennfentes hozzátette: Owen esetében természetesen a szokásosnál is alaposabb orvosi vizsgálatokra kerülne sor.

„Biztosak akarunk lenni, hogy teljesen felépült sérüléséből, ezért figyelemmel kísérjük visszatérését. Szeretnénk több mérkőzésen is szemügyre venni” – jegyezte meg a manchesteri klub munkatársa.

Michael Owen esetleges klubváltásának egyik pikantériáját jelenthetné, hogy egykoron a Liverpool FC szurkolóinak egyik nagy kedvence volt, most pedig az ősi riválishoz kerülhetne.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik