Andrij Sevcsenko: Volt már José Mourinhónál jobb edzőm is!

Vágólapra másolva!
2007.03.06. 16:19
Nem José Mourinhót tartja élete legjobb edzőjének Andrij Sevcsenko. A Chelsea csatára szerint kettejük viszonya "professzionális", se több, se kevesebb. Az ukrán játékos hozzátette, hogy ugyan testben Londonban van, ám a lelke Olaszországban maradt.
Andrij Sevcsenko (háttal)
Andrij Sevcsenko (háttal)
Andrij Sevcsenko (háttal)
Andrij Sevcsenko (háttal)

José Mourinho nemrég már pozitívan nyilatkozott a korábban sokat kritizált Andrij Sevcsenkóról. A Chelsea portugál szakvezetője egy régebbi interjújában megnevezte, hogy kik azok, akik „érinthetetlennek” számítanak a csapaton belül. Akkor még nem sorolta közéjük Sevcsenkót, de később őt a „majdnem érintethetetlenek” közé sorolta.

Most az ukrán támadó is nyilatkozott az ARD című csatornának, és ő azt mondta, hogy José Mourinhóval sohasem lesznek barátok.

Ugyan nem rossz a viszony közöttük, de igazán jónak sem mondható. Sevcsenko kettejük kapcsolatára a „professzionális, se több, se kevesebb” jelzőt használta. Bár a luzitánt jó szakembernek tartja, állítása szerint volt már nála jobb edzője is pályafutása során.

Az ukrán játékosnak a Dinamo Kijevnél Szabó József és Valerij Lobanovszkij is mestere volt, utóbbiról mindig hatalmas tisztelettel beszélt a támadó. Milánóban előbb Alberto Zaccheroni, majd Carlo Ancelotti keze alatt dolgozott.

Sevcsenko egyébként nagyon jól érezte magát Olaszországban, és nem is zárta ki egy lehetséges visszatérés lehetőségét a szezon végeztével:
„Ugyan testben Londonban vagyok, de a lelkem Olaszországban maradt.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik