NHL: egymás után negyedszer is vesztett a New York Rangers

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.10.21. 07:36
null
Jay Beagle gólja után már hárommal vezetett a Vancouver a Rangers ellen (Fotó: nhl.com)
Sorozatban negyedik mérkőzését vesztette el a New York Rangers: a négyszeres bajnokcsapat hazai jégen kapott ki 3–2-re a Vancouver Canuckstól az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.

 

A kanadai együttes az első harmadban döntötte el a mérkőzést, amikor emberelőnyben, emberhátrányban és teljes létszámban is szerzett egy-egy gólt. A Rangers a folytatásban Jesper Fast és Artemij Panarin találatával csak szorossá tudta tenni a találkozót.

Szezonbeli nyolcadik mérkőzésén második győzelmét aratta a Minnesota Wild, amely Zach Parise harmadik harmad közepén szerzett góljával nyert 4–3-ra a vendég Montreal Canadiens ellen.

A Nyugati főcsoportot a Colorado Avalanche-csel együtt vezető Edmonton Oilers szétlövésben 1–0-ra kikapott a Winnipeg Jetstől. A két csapat a rendes játékidőben és a ráadásban sem bírt egymással, a Jets és az Oilers játékosai sem találtak kapuba, így mindkét kapus, a winnipegi Connor Hallebuyck (28 védés) és az edmontoni Mike Smith (23 védés) százszázalékos teljesítménnyel zárt.

NHL, ALAPSZAKASZ
New York Rangers–Vancouver Canucks 2–3
Minnesota Wild–Montreal Canadiens 4–3
Chicago Blackhawks–Washington Capitals 3–5
Winnipeg Jets–Edmonton Oilers 1–0 – szétlövéssel
Anaheim Ducks–Calgary Flames 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik