NFL: a Pittsburgh Steelers Super Bowl-győztes irányítóval erősíthet – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.03.07. 18:50
Russell Wilson Pittsburghben köthet ki (Fotó: Getty Images)
Tengerentúli sajtóhírek szerint az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelers érdeklődik a Seattle Seahawks és a Denver Broncos korábbi irányítója, Russell Wilson iránt.

 

Wilsonnak az elmúlt két idénye egyáltalán nem úgy alakult, ahogy azt eltervezte: miután Seattle-ből Denverbe költözött, a Broncosnál egyszer sem sikerült a csapatot rájátszásba vezetnie, s hiába írt alá öt évre 245 millió dollárért, gyenge játéka miatt a coloradói csapat hétfő este hivatalosan is kivágta. Ezzel egyébként 85 millió dollárnyi „halott pénzt” hagyott maga után, ami NFL-rekordnak számít.

A Super Bowl-győztes irányító Pittsburghben kezdhet tiszta lappal, a Steelers ugyanis érdeklődik a 35 éves amerikai futballista iránt – erről több, a ligával kapcsolatban jól értesült újságíró is beszámolt a Twitteren.

A mögöttünk hagyott szezonban a Steelers szurkolói nem voltak elkényeztetve kiemelkedő irányítóteljesítménnyel – Kenny Pickett, Mitch Trubisky és Mason Rudolph sem váltotta meg a világot –, Mike Tomlin együttese azonban így is bejutott a rájátszásba. 

Wilson veterán minimumért megszerezhető lesz, így a pittsburghieknek maradhat pénzük a csapat többi egységét is fejleszteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik