NFL: kivágta a Broncos Russell Wilsont

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.03.04. 23:05
A Broncos elküldte Russel Wilsont (Fotó: Getty Images)
A Denver Broncos magyar idő szerint hétfő este a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy elküldi a csapatából a Super Bowl-győztes irányítóját, Russell Wilsont.

A hír nem érhette teljesen váratlanul az NFL-rajongókat, hisz a 35 éves játékos a Broncosba igazolása óta nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ráadásul az előző idény utolsó meccsein már pályára sem küldték a denveriek a klasszis irányítót. 

Wilsonért a két éve a denveri gárda összesen két első és két második körös választást adott az legutóbbi játékosbörzékre, ezen felül pedig három játékost is feladtak a sztárért. Mindennek tetejébe pedig még egyből meg is hosszabbították a Super Bowl-győztes játékos szerződését egészen 2028-ig. 

Ezzel a lépéssel a Broncos minden idők legnagyobb „halott pénz” összegét lesz hajlandó kifizetni az irányítónak, pontosan 85 millió dollárt, azonban az átigazolási időszak előtt hatalmas helyet szabadít fel a fizetési sapka alatt.

A hivatalos kiadványában a Denver tisztázta, hogy egyértelműen azért hozták meg ezt a döntést, hogy nagyobb mozgásterük legyen építkezni a következő idényre. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik