NHL: fontos meccset veszített Floridában a Rangers

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.30. 06:52
null
Roope Hintz (13) két góllal és kemény játékkal vette ki a részét a Panthers Rangers elleni sikeréből (Fotó: Getty Images)
A Keleti főcsoport harmadik helyére fellépő Florida Panthers vendégeként 4–3-as vereséget szenvedett a konferencia élén álló New York Rangers az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerinti szombati játéknapján.

A Keleti első New York-iak hiába egyenlítettek 2–0-ról, majd 3–2-ről is, a harmadik harmad derekán szerzett Carter Verhaeghe-gólra már nem tudtak válaszolni, de a 4–3-as vereséggel is maradtak a főcsoport élén.

A játéknap legsimább mérkőzését a New York Islanders vívta, amely 5–1-gyel küldte haza a Washington Capitalst, de szintén négy góllal nyert az Ottawa Senators vendégeként a New Jersey Devils is. Ezzel ellentétben négy találkozó nagy csatában dőlt el, a Columbus Blue Jackets a Toronto Maple Leafset, a Detroit Red Wings a Nashville Predatorst, a Dallas Stars a Chicago Blackhawksot, a Seattle Kraken pedig a Philadelphia Flyers verte hosszabbítás után.

A játéknap legjobb teljesítményét a Dallas Stars finn játékosa, Roope Hintz produkálta, aki mesterhármast – közte a győzelmet jelentő gólt – szerzett a Blackhawks ellen.


NHL
ALAPSZAKASZ

Columbus Blue Jackets–Toronto Maple Leafs 6–5 – hosszabbítás után
Detroit Red Wings–Nashville Predators 5–4 – hosszabbítás után
Florida Panthers–New York Rangers 4–3
Ottawa Senators–New Jersey Devils 2–6
New York Islanders–Washington Capitals 5–1
Dallas Stars–Chicago Blackhawks 5–4 – hosszabbítás után
St. Louis Blues–Colorado Avalanche 1–2
Anaheim Ducks–Arizona Coyotes 0–2
Seattle Kraken–Philadelphia Flyers 2–1 – hosszabbítás után

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik