NFL: tovább javult a pályán összeeső Bills-játékos állapota

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.05. 09:59
null
Országszerte reménykednek Damar Hamlin felgyógyulásában (Fotó: Getty Images)
A Buffalo Bills a franchise hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy játékosa, Damar Hamlin továbbra is az intenzív osztályon fekszik, miközben az állapota javult.

Amint azt megírtuk, a Buffalo Bills játékosa, Damar Hamlin szívleállás következtében esett össze a pályán a magyar idő szerint kedd hajnalban rendezett Cincinnati Bengals–Buffalo Bills mérkőzésen. Hamlint kétszer élesztették újra, jelenleg a University of Cincinnati Medical Centerben kezelik.

A Bills a csapat hivatalos Twitter-oldalán közölt néhány információt a játékos állapotáról. „Damar továbbra is az intenzív osztályon fekszik, állapota kritikus, a tegnapi nap és az éjszaka folyamán a javulás jeleit mutatta. Továbbra is az intenzív osztályon marad, orvosi felügyelet alatt.”


Az ESPN-nek nyilatkozott Hamlin családjának barátja, illetve a játékos üzleti partnere, aki elmondta, hogy az orvosok megkapták azokat a jeleket, amelyekre vártak szerda reggelre. Hamlin ügynöke, Ron Butler úgy fogalmazott, hogy Hamlin oxigénszintje javult.

Hamlin bácsikája, Dorrian Glenn arról számolt be, hogy Hamlin spontán lélegzése javult, a gépi oxigenizáció intenzitását pedig a felére csökkentették.

Eközben a liga több forgatókönyvet is fontolóra vesz a találkozó befejezését illetően, végleges bejelentés még a 18. forduló előtt várható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik