NHL: a Tahoe-tó partján rendeznek mérkőzéseket februárban

Vágólapra másolva!
2021.01.12. 11:10
null
Csodás helyszínre látogatnak a Colorado-játékosok (Fotó: Getty Images)
Szabadtéri mérkőzéseket rendeznek februárban a Tahoe-tó partján a 2020–21-es észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdán kezdődő alapszakaszában.

 

A liga bejelentése alapján két összecsapás lesz Stateline-ben, az Edgewood Golf Klub területén. A 18-as lyuknál épített ideiglenes pályán február 20-án a Vegas Golden Knights–Colorado Avalanche, míg másnap a Boston Bruins–Philadelphia Flyers összecsapást játsszák. Hozzátették: új helyszíneket szerettek volna találni, és a Tahoe-tó látványos környezetével, a hófedte hegyekkel egyedülálló hátteret biztosít majd. Miután a találkozókon nem lehetnek nézők, csak a televíziós közvetítéseknek köszönhetően lehet majd gyönyörködni a rendkívüli panorámában.

A liga 2003 óta foglalkozik szabadtéri mérkőzések rendezésének gondolatával, ilyenekre eddig amerikaifutball- és baseballstadionokban került sor. Az első Winter Classicot 2008. január 1-jén tartották, az idei már a 31., illetve a 32. ilyen jellegű találkozó lesz.

A Tahoe-tó csaknem 2000 méter magasan Kalifornia és Nevada határán fekszik, egész évben kedvelt célpont a kikapcsolódásra és szórakozásra vágyók számára, miután a téli és vizes sportolási lehetőségek mellett a környéken rekreációs létesítmények és kaszinók is találhatók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik