Sós Csaba: Milák egyedi és megismételhetetlen, ahogy az volt Egerszegi, Darnyi vagy Hosszú is

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.13. 07:20
null
Az úszók országos bajnoksága után Sós Csaba szövetségi kapitány mondta el a véleményét klasszisaink, Milák Kristóf és Hosszú Katinka, valamint az új reménység, Jackl Vivien teljesítményéről.

„Milák Kristóf nekem komoly meglepetést okozott. A hírek alapján, amik eljutottak hozzám, nem gondoltam, hogy itt tarthat. Azt korábban is tudtuk, hogy zseni és egyedi utat jár, de az, hogy olimpiához közeledve, az előzmények ismeretében itt tart, az engem is őszintén meglep. Inkább az fogalmazódik meg bennem, óva intek mindenkit, hogy ezt utánozni akarja. Milák egyedi és megismételhetetlen, ahogy az volt Egerszegi, Darnyi vagy Hosszú is, még ha másképp is. Ő ilyen, így tud produkálni, élete csúcsidőszakában van, reméljük a legjobbakat” – mondta Sós Csaba Milák Kristóf országos bajnokságon látott formájáról. 

Videónkban a szövetségi kapitány arról is beszél, hogy Hosszú Katinka megúszhatja-e az olimpiai kvalifikációs időszak végéig 200 vegyesen az A-szintet, valamint külön kitér a 400 vegyesen olyan időt úszó, mindössze 15 éves Jack Vivienre is, amivel a legutóbbi felnőtt Eb-t megnyerte volna. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik