Wimbledon: Babosék elődöntősök női párosban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 21:04
null
Babos Tímea és Kristina Mladenovic már a legjobb négy között van (Fotó: AFP, archív)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic elődöntőbe jutott a wimbledoni tenisztorna női páros küzdelmeiben, miután három szettben legyőzte a hetedik kiemeltet.

A 4. helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros az esőszünetek miatt csak este léphetett pályára szerdán a 7. helyen rangsorolt Flavia Pennetta, Hszieh Szu-vej olasz, tajvani páros ellen. Babos Tímea kezdte az adogatást, bréklabdákról hozták a gémet, majd az ellenfél mindkét játékosának adogatását elvéve 5:0-ra elhúztak.

A szett lezárását megnehezítette, hogy Mladenovic is elveszítette az adogatását, egyedül Babos hozta az összes szerva gémjét. 6:3 lett az első játszma, de aztán a másodikban egyenlíteni tudott az olasz, tajvani kettős, amely 5:4-es vezetésnél végrehajtotta a játszma egyetlen brékjét. Babosék még csak bréklehetőséghez sem jutottak ebben a játszmában.

A harmadik szettben Hszieh Szu-vej és Pennetta is elveszítette az adogatását, 4:1-re elhúztak Babosék. A magyar, francia páros a harmadik szettet sem húzta ki elveszített adogatás nélkül, kissé visszakapaszkodtak Pennettáék, de Babos hozta, amit addig is, és 6:4-resikerüt lezárni a mérkőzést.

A Wimbledonban tavaly döntőt jásztó Babosék ellenfele az elődöntőben a másodikként rangsorolt Jelena Vesznyina, Jekatyerina Makarova orosz páros lesz.

Kialakult a férfi egyes elődöntője – a részletekért kattintson ide!

ANGOL NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG, WIMBLEDON (26 750 000 font, fű)

NŐI PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ
Babos, Mladenovic (magyar, francia, 4.)–Hszieh, Pennetta (tajvani, olasz, 7.) 6:3, 4:6, 6:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik