Tenisz: aukciót indított az egyik legcsinosabb teniszező – randi a tét!

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.05.03. 16:26
null
Eugenie Bouchard az egyik legcsinosabb teniszező (Fotó: Instagram)
Ki randizna a világ egyik legcsinosabb teniszezőjével, Genie Bouchard-ral? Most úgy tűnik, van rá esély. Igaz, jócskán a zsebébe kell nyúlnia annak, aki élni szeretne ezzel a lehetőséggel.

Eugenie Bouchard jótékonysági aukciót hirdetett, és aki a legtöbbet ajánlja, elmehet vele egy randira. A licit 2500 dollárról indult, és már 22 ezernél, tehát átszámítva nagyjából 7 millió forintnál jár.

A nyertes nem csak egy randit kap a világ egyik legcsinosabb teniszezőjével, hanem lehetősége nyílik arra is, hogy elkísérje őt az egyik Grand Slam-tornára, ahonnan a sportoló páholyából figyelheti a meccseit. Továbbá kap egy aláírt teniszütőt és egy sportcipőt is.

Az aukcióból befolyó összeget teljes egészében jótékony célra ajánlja fel a 26 éves kanadai sportoló, az étkeztetés biztosítását kívánja támogatni az Egyesült Államokban.

Bouchard nem először vág bele hasonlóba. 2017-ben, az 51. Super Bowlon, amikor a New England Patriots az Atlanta Falcons ellen óriási hátrányban volt, az egyik rajongója megkérdezte Bouchard-t, hogy randizna-e vele, ha nyer a Patriots. Végül Tom Bradyék örülhettek, így a rajongónak járt a randi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik