Aus. Open: Címvédőként nem akartam visszalépni – Nadal

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.18. 11:33
null
Nadalnak ismét sérülésből kell visszatérnie (Fotó: Getty Images)
Amint azt megírtuk, Rafael Nadal kikapott a második fordulóban az Australian Openen Mackenzie McDonaldtól, így kiesett. A mérkőzés során Nadal ápolást kért csípősérülés miatt, amelyről a mérkőzést követően nyilatkozott sajtótájékoztatón.

„Az elmúlt napokban már éreztem ezt a sérülést, de nem annyira, mint ma. Nem tudom, hogy izom, ízület, vagy porc okozza-e a problémát. Voltak már gondjaim a csípőmmel, nemrég kezelést is hajtottunk végre rajta, de nem volt ekkora mértékű a fájdalom. Be akartam fejezni a mérkőzést, mert címvédőként nem akartam visszalépni. Nem tudtam fonákot ütni, nem tudtam rendesen mozogni abba az irányba.

Nem a legjobb pillanatban jött ez a sérülés. Időnként nehéz ezt elfogadni. Néha elegem van a sérülésekből, úgyhogy ez most egy nehéz pillanat. El kell fogadnom, és tovább kell lépnem. Nem panaszkodhatom az életem miatt. Nem mondhatom azt, hogy nem vagyok összetörve, mert ez az igazság. Remélem, nem kell sokat kihagynom.

Nehéz annyi munkát elvégezni, amit bele kell fektetnem abba, hogy egy megfelelő szinten játszhassak, de többször is megtettem már pályafutásom során. Készen állok rá, de nem könnyű, az egyértelmű”
– zárta mondandóját a 22-szeres Grand Slam-győztes spanyol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik