Aus. Open: Fucsovics hétfőn kezd, íme, a magyarok programja

MTI/K. B.MTI/K. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.16. 17:39
null
Fucsovics Márton néhány óra múlva megkezdi szereplését Melbourne-ben (Fotó: AFP)
A magyarok közül elsőként Fucsovics Márton lép pályára az ausztrál nyílt teniszbajnokságon – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda. Vasárnap estére elkészült a férfi párosok versenyének sorsolása is, ahol szintén érdekelt a magyar éljátékos.

 

A világranglistán 38. magyar játékos a viadal honlapja szerint a hétfői nyitó napon a 14-es pálya első meccsén, közép-európai idő szerint hajnali 1 órától lesz érdekelt a szerb Dusan Lajovics (ATP-43.) ellen.

Ugyancsak hétfőn játszik Udvardy Panna (95.), ő várhatóan hajnali 5 óra körül a 24. helyen kiemelt, kétszeres melbourne-i bajnok fehérorosz Viktorija Azarenka (25.) ellen lép pályára.

A 128-as főtáblán magyar részről Bondár Anna (92.) érdekelt még, ő a 10. helyen kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovával (11.) találkozik várhatóan kedden, de a mérkőzés pontos időpontja csak hétfőn lesz ismert..

Mind a három magyar teniszező egyes mérkőzését élőben követhetik az NSO-n.

Magyar idő szerint vasárnap este elkészült a férfi párosok versenyének sorsolása is, amelyben Fucsovics Márton az amerikai Tommy Paullal az oldalán száll harcba, és az első körben a harmadik helyen kiemelt spanyol Marcel Granollers és az argentin Horacio Zeballos kettőse ellen lép pályára. A mérkőzés pontos időpontja egyelőre nem ismert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik