Videó: nincsenek nagy igényei – erre költ először Raducanu a dollármilliókból

Vágólapra másolva!
2021.09.13. 10:25
Mint ismert, a selejtezőből induló 18 éves brit Emma Raducanu két játszmában, 6:4, 6:3-ra legyőzte a 19 esztendős kanadai Leylah Fernandezt az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) szombati döntőjében, így már élete második Grand Slam-tornáját meg tudta nyerni. A 18 éves brit játékos a győzelme után az ESPN-nek elárulta, mire fog először költeni a nyereményéből.
Emma Raducanuval nagyot fordult a világ! A KÉPGALÉRIA A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG (Fotó: Getty Images)
Emma Raducanuval nagyot fordult a világ! A KÉPGALÉRIA A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG (Fotó: Getty Images)

 

Emma Raducanu – aki a Grand Slam-győzelme előtt átszámolva bő kilencmillió forintot teniszezett össze – a győzelmével 2.5 millió dollárt keresett (nagyjából 750 millió forint), és már tudja, mit vesz belőle.

„A csapatomon belül humor tárgya, hogy az első selejtezős mérkőzésem előtt elvesztettem az AirPodsomat (fülhallgató – a szerk.), amelyet az öltözőben rohangálva próbáltam megtalálni három perccel a kivonulás előtt, de nem sikerült” – árulta el Raducanu az ESPN kamerái előtt.

„Azt gondoltam magamban, »tudod mit? Ha megnyered ezt a meccset, akkor vehetsz magadnak egy új AirPodsot «” – tette hozzá nevetve az újdonsült Grand Slam-bajnok, aki a múlt hónapban még az érettségire készült.


A 18 éves játékos egyébként nem számolt azzal, hogy megnyerheti a tornát, hiszen a csapata már két héttel ezelőtt lefoglalta a repülőjegyeket Angliába. Ehhez képest a brit játékos mind a tíz mérkőzését megnyerte, méghozzá szettveszteség nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik