Tenisz: 51 perces meccs, a spanyol játékot sem veszített

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 13:31
A US Open-döntős olasz Roberta Vinci két szettben megverte a kétszeres Grand Slam-győztes orosz Szvetlana Kuznyecovát a kínai Csuhajban zajló női tenisz Bajnokok Tornája D-csoportjának első fordulójában. A B jelű hármasban a spanyol Carla Suárez-Navarro játékos sem veszített a német Andrea Petkoviccsal szemben.

A 32 esztendős Vinci ezzel a győzelemmel 3–3-ra módosította a felek örökmérlegét, akik eddigi hat találkozásuk alkalmával felváltva verték meg egymást.

A spanyol Carla Suárez-Navarro az első játékban négy bréklabdát hárított Andrea Petkovic ellen, majd 51 perc alatt simán megverte riválisát, ráadásul gémet sem veszített. A német hölgy az utolsó négy játékban összesen két labdamenetet nyert meg.

A C-csoportban a cseh Karolína Plísková megnyerte az első meccsét, miután három szettben legyőzte a szerb Jelena Jankovicsot.

A 2.1 millió dollár összdíjazású viadalon 12 játékos verseng, a világranglista 10–20. helyezettjéhez csatlakozott egy szabadkártyás résztvevő, a hazai közönség előtt szereplő Cseng Szaj-szaj.

A játékosokat négy hármas csoportba sorsolták, a csoportgyőztesek jutnak majd az elődöntőbe.

TENISZ, BAJNOKOK TORNÁJA
B-CSOPORT
Suárez-Navarro (spanyol)–Petkovic (német) 6:0, 6:0

C-CSOPORT
Ka. Plísková (cseh)–Jankovics (szerb) 6:4, 3:6, 6:2

D-CSOPORT
Vinci (olasz)–Kuznyecova (orosz) 6:4, 6:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik