Nemzetisport.hu 2012.11.30 11:31 Frissítve: 2015.03.22 02:27

Victoria házat néz: hol laknak majd Beckhamék? - képek

David Beckham elhagyja a Los Angeles Galaxy csapatát, és családjával haza költözik Angliába. Az előretolt hadosztály, azaz Victoria asszony már megkezdte az új otthon kiválasztását. Annyi biztos, hogy nagy lesz.

David Beckham öt nem éppen sikertelen esztendő után elhagyja a Los Angeles Galaxy csapatát, és családjával egyetemben visszaköltözik Nagy-Britanniába. Pontosabban Angliába. Még pontosabban valahová London közvetlen közelébe.

Egy ekkora család nem sajnálhat 18 millió fontot egy kényelmes otthonra

Az új családi fészek kiválasztása, természetesen, nem a családfő feladata: ezt a kényes munkát a családfő főnöke, Victora nagyságos asszony vállalta magára. A manapság „popsztár” helyett a „sikeres divattervező” jelzővel illetett Victoria pedig már meg is kezdte a hadműveletet. Az ezüstszínű Range Roverrel utazó logisztikai egység – a Daily Mail képriportja szerint – már legalább négy ingatlant megnézett, és közülük az egyik különösképpen elnyerte anyu tetszését.

Egy ekkora család nem sajnálhat 18 millió fontot egy kényelmes otthonra

Elsőként egy 18 millió fontra (kb. 6.2 milliárd forintra) taksált richmondi ingatlant néztek meg. Hét hálószoba, borospince és konditerem szolgálja a lakók kényelmét.

Clapham Common és Richmond: két jól szituált vidék London közelében

A következő állomás is Richmondban volt: egy négyszintes, 9 millió fontra (kb. 3.1 milliárd forint) tartott vityillót vett szemügyre a küldöttség. A ház egyik legfőbb vonzereje a fedett uszodában rejlik.

Persze már 9 millióért is lehet kapni elfogadhatót
Persze már 9 millióért is lehet kapni elfogadhatót

A harmadik ház ugyancsak Dél-Londonban, a Clapham Common nevű kerületben található: ez egy felújított társasház, amelynek az utcára néző homlokzata megőrizte a klasszikus vonásokat, a hátsó traktus azonban modern jegyeket visel magán, és a kerület jellegéből adódóan tulajdonképpen a városrész legnagyobb parkjára nyílik az ajtó. A 6 millió fontra (kb. 2.07 milliárd Ft) tartott épület további vonzerejét a szomszédság adja: egy kőhajításnyira onnan laknak Beckhamék nagy barátai, Gordon Ramsay és felesége, Tana.

Előtte, mögötte park, mellette Ramsay-ék tanyája
Előtte, mögötte park, mellette Ramsay-ék tanyája
Előtte, mögötte park, mellette Ramsay-ék tanyája

Victoria kedvencéért azonban vissza kell kocsikázni Richmondba: a Londontól dél-nyugatra, a Temze mellett fekvő kisvárosban áll egy Tudor stílusban épült kúria. A 10 millió fontra taksált, hatalmas kerttel együtt kínált házban lakott tavaly Brad Pitt és Angelina Jolie, azokban a hetekben, amikor Londonba szólította őket a kötelesség.

Ez a kellemes kis kúria Victoria kedvence
Ez a kellemes kis kúria Victoria kedvence

A lapok ezen felül úgy értesültek, hogy a korábbi tervekkel ellentétben Beckhamék a Hertfordshire grófságban lévő híres Beckingham Palace-t és a dél-franciaországi nyaralót is megtartják.

Ahová begördül a Range Rover, ott kezdhetnek reménykedni
Victoria nem fogja a véletlenre bízni, hová költözik a család
Victoria nem fogja a véletlenre bízni, hová költözik a család
2021.03.14 23:27:20

Sportszelep nemzetisport.hu

A korábbi válogatott kézilabdázó az Instagramon tett közzé közös fotót.

2020.12.28 21:55:06

Sportszelep B. L.

Hulk volt feleségének az unokahúgát vette el • Szexi német futó hívta ki Hummelst • Hamilton exe 42 évesen is bomba formában.

2020.10.06 18:02:11

Sportszelep K. D.

Alica Schmidt a német válogatott ikonját hívta kis egy futóversenyre.

2020.09.20 17:50:56

Sportszelep nemzetisport.hu

Donny van de Beek és Estelle Bergkamp több mint egy éve alkot egy párt.

2020.09.11 13:12:20

Sportszelep nemzetisport.hu

Újabb fotósorozattal bizonyította, hogy jól érzi magát a kamerák előtt.