Gascoigne ipari mennyiségű csokira cserélte a piát - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.29. 17:49
null
Gazza egzotikus csokiboltja. A Sun még össze is számolta, mennyibe került a gyűjtemény. (Forrás: thesun.co.uk)
Paul Gascoigne, az angol foci legendája jobban van: a képek tanúsága szerint új függőséget talált magának, de ettől – egyelőre – nem kell félteni.

A Sportszelepen is többször megírtuk, hogy Paul Gascoigne, az angol válogatott, a Tottenham Hotspur, a Glasgow Rangers és a Lazio korábbi csodálatos középpályása elkeseredett harcot vív az alkohollal – és vesztésre áll a csatában. Szerencsére azért maradt még néhány barátja, akik elintézték, hogy helyet kapjon egy arizonai rehabilitációs intézetbe. Ahonnan ugyan először egy hét után lelépett, később azonban visszatért, és három hetet lehúzott az elvonókúrán.

A Sun című angol lap online verziója most Gazza 26 éves lányától, Biancától és 17 éves fiától, Regantól közölt egy-két fotót, amelyekről kiderül, hogy a volt a futballista már sokkal jobban van, illetve az is, hogy új függőséget talált magának. Mégpedig az édességek formájában.

Paul Gascoigne lányával, Biancával és fiával, Regannel (Fotó: Bianca Gascoigne)
Paul Gascoigne lányával, Biancával és fiával, Regannel (Fotó: Bianca Gascoigne)

„Most érkeztem meg apa, ahogy ő hívja, egzotikus édességboltjába” – írta Regan az egyik közösségi oldalon. Gascoigne nem válogat: a hagyományos angol kedvencek, töltött cukorkák mellett olasz nugát és svájci csoki (Toblerone), chips és pattogatott kukorica (ami ugyan nem édesség, csak tipikus nassolni való) van bezsúfolva egy jókora, három polcos szekrénybe.

Gazza és a két gyerek a húsvéti ünnepeket felvezetendő egy bournemouth-i japán étterembe ment el: az egykori beteg az itt készített képen is határozottan jobban van.

Mi pedig határozottan örülünk...

Paul Gascoigne határozottan jobban van (Forrás: thesun.co.uk)
Paul Gascoigne határozottan jobban van (Forrás: thesun.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik