Megszületett Messi második fia, aki mégsem Benjamin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.11. 14:42
Egybehangzó spanyol és argentin lapértesülések szerint megszületett Lionel Messi második gyermeke, ám mégsem a Benjamin nevet kapta!

A második fiú érkezését már áprilisban elismerték Messiék, akkor azonban úgy tervezték, októberben vagy novemberben születik meg az újabb Messi Jr. – a Barcelona klasszisának és kedvesének korábban, 2012 novemberében is fia született, Thiago idén lesz hároméves.A második fiú érkezését már áprilisban elismerték Messiék, akkor azonban úgy tervezték, októberben vagy novemberben születik meg az újabb Messi Jr. – a Barcelona klasszisának és kedvesének korábban, 2012 novemberében is fia született, Thiago idén lesz hároméves.

Korábban arról volt szó, hogy a második fiú a Benjamin nevet kapja, ám kiderült, a szülők megváltoztatták korábbi döntésüket, és végül Mateo Messinek keresztelték el gyermeküket, aki császárral jött a világra.



Az As úgy tudja, a héten felesége miatt – Luis Enrique engedélyével – nem edzett a Barcelonával Messi, ám a hétvégi, Atlético Madrid elleni derbin a kezdőben kap helyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik