Az angolok Henry aláírásáért küzdenek, Shearer rekordját is beérheti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.16. 14:29
null
Henry szakértői kegyeiért harcolnak az angol és nemzetközi televíziók (Fotó: redbull.com)
Thierry Henry, az Arsenal korábbi kiváló csatára ott lesz a brazíliai labdarúgó vb-n, de nem a francia válogatott tagjaként, hanem az angol BBC televízió megbízott szakértőjeként. A futballista hirtelen olyan kapós lett a csatornák között, hogy két szigetországi (és több nemzetközi) műsorszolgáltató, a Sky és a BT is Henry kegyeiért küzd.

 

A kiszivárgott információk szerint Henry a szakértelmével szép kis gázsit tehet majd zsebre a visszavonulását követően, műsoronként 5, de akár 8 ezer fontot is kaphat. Alan Shearer, az angol válogatott szintén legendás gólvágója utóbbi rekordösszeget kapja egy-egy „fellépésért”.

A BT 2015-től a Bajnokok Ligája mérkőzéseit sugározza majd Angliában, így nem meglepő a megkeresés, a Skynál pedig Gary Neville utódját keresik, a Manchester United korábbi hátvédje és az angol válogatott segédedzője ugyanis teljes állású edzői karriert tervez. A Sky angliai egyeduralmát ostromló BT-nél jelenleg Michael Owen, David James, Owen Hargreaves és Steve McManaman szakért.

Henryval bővülhet az egyébként is jeles névsor a BT csatorna stúdiójában (Forrás: dailymail.co.uk)
Henryval bővülhet az egyébként is jeles névsor a BT csatorna stúdiójában (Forrás: dailymail.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik