Rosszcsont Balotelli és WAG-felvonulás a Milan gálaestjén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.21. 20:23
Bár a 2013–2014-es szezon történései egyelőre nem sok okot adtak az örömre az AC Milan háza táján, a divat fővárosának piros-fekete felén így is találtak alkalmat az ünneplésre: a klub alapítványa (Milan Fonadzione) szerdán alapításának tizedik évfordulóját ünnepelte egy gálaest keretében, amelyen a Szardínia szigetén pusztító viharok áldozatainak megsegítésre gyűjtöttek pénzt. A jeles eseményen természetesen számos híresség, jelenlegi és korábbi Milan-arc is megjelent, és a barátnőket és feleségeket sem hagyták otthon.

A pompásan megterített asztaloknál a közelmúltban összetűzésbe keveredett Barbara Berlusconi (Silvio Berlusconi klubtulajdonos lánya) és Adriano Galliani klubigazgató is helyet foglalt, akik a beszámolók szerint rendezték nézeteltéréseiket. Barbara Berlusconi (Silvio Berlusconi klubtulajdonos lánya) és Adriano Galliani klubigazgató is helyet foglalt, akik a beszámolók szerint rendezték nézeteltéréseiket.

A vacsorán résztvevő összesen 400 vendég között ott volt az optimista, 100. Milan-góljára pályázó Kaká és az örökös rosszfiú, Mario Balotelli is, aki ezúttal azzal húzta ki a gyufát, hogy már az étkezés előtt megszabadult szmokingja zakójától.

A Milan labdarúgástól már visszavonult legendái is tiszteletüket tették az alapítvány ünnepi estéjén, köztük az utánpótlásban dolgozó Filippo Inzaghi, Demetrio Albertini, aki az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) alelnöke, Franco Baresi, aki húsz éven át, több mint 500 mérkőzésen viselte a Milan mezét, illetve Paolo Maldini, aki 1000-nél sem állt meg.


Niang, Balotelli és Birsa igen, de nem mindenki érkezett pár nélkül: KATTINTSON A KÉPRE A GELÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!
Niang, Balotelli és Birsa igen, de nem mindenki érkezett pár nélkül: KATTINTSON A KÉPRE A GELÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik