Messi a kapitány, a Föld jövője a tét az idegenek elleni meccsen

Vágólapra másolva!
2013.11.11. 15:07
null
Futballkedvelő idegenek fontos üzenettel keresték meg Franz Beckenbauert (Fotó: 101greatgoals.com)
Először különös és nehezen magyarázható jelenségek tűntek fel Rio de Janiero, New York és London különböző pontjain, majd rejtélyes, fekete ruhába öltözött, festett arcú csuklyás fazonok bukkantak fel a Chelsea, a Juventus és a Bayern München bajnoki mérkőzésein. Ezt tetézte Franz Beckenbauer, a Bayern München legendájának kétségbe ejtő üzenete. Ez kezd ijesztő lenni...

Beckenbauer videóüzenetében elárulta, földönkívüliek látogatták meg, és rajta keresztül hívták ki az emberiséget egy sorsdöntő futballmérkőzésre, amelyen a Föld jövője lesz a tét. Ha vereséget szenvedünk, a földönkívüliek elpusztítják bolygónkat, így az emberiség sorsa a Beckenbauer által összeállított csapat kezében, azaz lábában van.


Ezen a ponton azért érdemes megjegyezni, Beckenbauer nem vesztette el az eszét, mindössze egy elektronikai cég kiválóan felépített és megkomponált, nagyszabású kampányának a főszereplője lett, akárcsak Messi, akit most a földönkívüliek elleni futballharc kapitányává választottak. Hogy tudta meg mindezt a négyszeres aranylabdás argentin? Miközben gyanútlanul dekázgatott Barcelona utcáin. Hogy máshogy?

Nézze meg, a történet újabb fejezete is briliáns lett, kezdjük egy folytatásos akció sci-fi-ben érezni magunkat. Vajon megmenti a futball világunkat?

Remélhetőleg Messi hétvégi sérülése azért nem veszélyezteti otthonunk jövőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik