Ronaldo be akar szállni az erotikabizniszbe

Vágólapra másolva!
2013.07.15. 13:01
null
Ronaldo a hónap elején Las Vegasban lazított (forrás: Daily Mail)
A brazil világbajnok, a futballal nem is olyan régen felhagyott Ronaldo új vállalkozásba fogna, szeretné megvenni a Playboy brazil kiadásának a jogait.

A brazil sztárt jól ismerő források szerint a Fenomén jó lehetőséget lát Brazília tizedik legjobban fogyó magazinjában. Az újságot 250 ezer példányban adják el a hatalmas országban, de az utóbbi évtizedekben jelentősen veszített népszerűségéből, hiszen a 90-es években egymilliót is eladtak belőle.

Ronaldo barátai biztosak benne, hogy a Fenomén új lendületet adhat a lapnak. Mondjuk van is miből, hiszen az egykori futballista a hírek szerint multimilliomos, és nem tapsolta el a pénzét az utóbbi években sem. A tulajdonában van már egy edzőteremlánc, egy sportorvosi központ, hatemeletes ház a riói egyetem használatában, valamint egy éjszakai szórakozóhely Leblonban. És ez még mind semmi, hiszen több millió értékben vannak ingatlanai Rióban, Sao Paolóban, Párizsban, Madridban stb. Ráadásul még egy szigete is van, amely csak az övé az Atlanti-óceánban.

Szóval zseton van, most már csak nyúl kell a cilinderbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik