Árverésen a „megrugdosott” labdaszedő dzsekije - fotók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 18:35
null
A híres dzseki várja új gazdáját (Forrás: e-bay)
Charlie Morgan néhány napig híres volt, miután Eden Hazard kicsit megcipőzte. Most jótékony céllal pénzzé teszi akkori kabátját.

Az angol fiatalember, akiről idővel kiderült, hogy a Swansea klubigazgatójának fia, azzal vált híressé, hogy a Swansea–Chelsea Premier League-meccsen ráfeküdt egy, a pályán kívülre került labdára, így hátráltatva a bedobást elvégezni igyekvő Eden Hazard-t. A Chelsea belga focistája kicsit ideges lett és kirúgta alóla a labdát, ami, akkor úgy látszott, mintha egy jó nagyot belerúgott volna. A belgát végül három meccsre eltiltották, Charlie Morgan meg néhány napig híres lett.

Rákerül az aláírás, majd mehet a „piacra (Forrás: e-bay)
Rákerül az aláírás, majd mehet a „piacra (Forrás: e-bay)

Most pedig visszatért: az e-Bay online árverési oldalon kínálja megvételre az ominózus mérkőzésen viselt kabátot. Amit még dedikált is, a bevételt pedig jótékony célra kívánja fordítani. És, érdekes módon, a dzsekire van kereslet: a 100 fontról (kb. 34.300 Ft) induló licit szombat délután már 1000 font fölött járt. Ha nem mosta ki, akkor talán még Hazard csukájának lenyomata is ott van a kabáton...

Talán még a labda és Hazard cipőjének nyoma is rajta van... (Forrás: e-bay)
Talán még a labda és Hazard cipőjének nyoma is rajta van... (Forrás: e-bay)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik