„Cavani elárulta Istent és a családját is”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 22:02
null
Áll a bál - a Matador állítólag egy 22 éves nápolyi lánnyal találkozgat (Forrás: nonmidire.it)
Maria Soledad, az SSC Napoli uruguayi gólgyárosának, Edinson Cavaninak felesége és gyermekeinek anyja egy olasz pletykamagazin, a Chi hasábjain üzent élete szerelmének, aki – szintén itáliai pletykalapok információi szerint – megcsalta egy 22 éves nápolyi csajszival, nem sokkal második gyermekük születését követően.

A Vezúv mélyén fortyogó szerelmi botrány lávafröccsei hetekkel ezelőtt törtek fel először, a dél-olasz sajtó már Cavaniék válását is kitűzte, ahogy az európai sztárklubok által csábított csatár 12 millió euróra becsült vagyonának felosztását is. Az ügy hátterében természetesen egy fiatalabb nő, a pénztárosként dolgozó Maria Rosaria Ventrone áll, akit több alkalommal is láttak Nápolyban a Matadornak becézett labdarúgóval kettesben.

„Edinson elárulta Istent, akiben olyan mélyen hisz, és elárulta a családját is – idézi a Chi magazin a balhé óta két gyermekével Uruguayba visszatért Mariát. – Hogy mi lesz a családunkkal? Semmit nem tudok mondani, csak azt, hogy ez a nő egy hat éve házas, kétgyermekes apát csábított el, akinek a második gyermeke alig pár napja született meg. Persze az éremnek két oldala van, ha tényleg történt kettejük között valami, a férjem ugyanúgy hibás. Én nem ítélkezek, majd Isten megteszi helyettem.”

Haragja és csalódottsága ellenére a feleség azért még hisz kapcsolatuk és házasságuk megmentésében.

„Hamarosan visszatérek Olaszországba, és találkozom Edinsonnal. Szemtől szemben fogom megkérdezni tőle, hogy mi igaz abból, amit a lapok írnak. Mélyen belenézek majd a szemébe, és tudni fogom az igazságot. Még mindig tiszta szívemből szeretem őt, részemről nincs vége mindennek” – tette hozzá Soledad asszony, akinek a vezetékneve magyarra fordítva magányt jelent.

Van még remény? Maria Soledad és Edinson Cavani hat évvel ezelőtt házasodott össze (Forrás: gossip.fanpage.it)
Van még remény? Maria Soledad és Edinson Cavani hat évvel ezelőtt házasodott össze (Forrás: gossip.fanpage.it)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik