Sara Carbonero is frontot nyitott Mourinho ellen - videó

Vágólapra másolva!
2013.01.29. 11:59
Párja, Iker Casillas után a bájos műsorvezető is keményen beleszállt José Mourinhóba: igenis vannak klikkek a Real Madrid öltözőjében, és egyesek alig várják, hogy a tréner távozzon.

Nyílt titok: a Real Madrid öltözőjében hónapok óta áll a bál. Előbb Cristiano Ronaldo szomorkodott, aztán José Mourinho kergette a rendszert belülről bomlasztó besúgókat, majd a csapat két világ- és Európa-bajnok oszlopa, Iker Casillas és Sergio Ramos árulkodott és adott ultimátumot (vagy nem) Florentino Pérez elnöknél. szomorkodott, aztán José Mourinho kergette a rendszert belülről bomlasztó besúgókat, majd a csapat két világ- és Európa-bajnok oszlopa, Iker Casillas és Sergio Ramos árulkodott és adott ultimátumot (vagy nem) Florentino Pérez elnöknél.

Most pedig itt az újabb front: ezúttal Casillas kedvese, Sara Carbonero szállt szembe a portugál „diktátorral". A szép műsorvezető rendszeres videovendég az egyik mexikói tévétársaság „La Jugada" (A játék) című, labdarúgással foglalkozó magazinműsorában. Itt fejtette ki a véleményét is a „királyi klubban" kialakult áldatlan állapotokról.

„Kimondottan rossz most a légkör a Real Madrid öltözőjében. Egyértelmű, hogy a játékosok egy jó része nem osztja az edző nézeteit, és nem sok dologban ért vele egyet. Van egy csoport, amelyik most arra vár, hogy véget érjen a szezon, és kiderüljön, megy vagy marad José Mourinho. Számos érdekcsoportra oszlik most az öltöző" – mondta Sara, nem kevés olajat öntve ezzel a napokban éppen csak megfékezett madridi tűzre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik