Anglia legrosszabb csapata öt év után nyert meccset

Vágólapra másolva!
2013.01.26. 11:18
null
Az eredmények szerények, a feltételek irigylésre méltóak (Forrás: huncoatunited.uk)
Angliában, de a Brit-szigeteken sincs gyöngébb csapat a Huncoat United U15-ös együttesénél. Öt éve küzdenek oroszlánként a lancashire-iek, de csak most nyerték meg az első meccsüket, több mint száz próbálkozás után.

A jég a Brierfield Celtic ellen tört meg, hiszen 2–0-ra nyertek. Az első győzelemig vezető úton 933 gólt kaptak, de mindössze 51-et rúgtak. Ám akármennyire is haloványnak látszik ez az eredmény, Paul Chadwick edző sohasem dorongolja le a tanítványait.

„Lehet, hogy mi vagyunk Anglia legrosszabb csapata, de az biztos, hogy egyben a legvidámabb is” – magyarázta az edző, akinek két fia, Joshua és Jordan is játszik a gárdában.

A Huncoat United belefutott már egy-két méretes zakóba. Volt, hogy 25–0-ra kapott ki, máskor megúszta 20-22 kapott góllal. Az első döntetlenig is négy évet kellett kihúznia, és volt olyan meccs is, ahol az 5. percben már 5–0-ra vezetett az ellenfél.

Idén azonban pontrekordot döntenek, ez biztos. Igaz, hogy az eddigi 12 meccsen 104 gólt kaptak, de ez nem tántorítja el őket, lelkesen kergetik tovább a labdát. Talán a következő győzelemig sem kell még öt évet várniuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik