90 ezren éltették Mourinhót a Camp Nouban

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 16:26
„Szeretünk, Mourinho, Mourinho, maradj!" – harsogott közel 90 ezer ember torkából a Camp Nou lelátóin a Barcelona–Atlético Madrid spanyol bajnoki mérkőzés második félidejében. Nem, nem ettek bolondgombát a katalán drukkerek, csupán kihasználták az adandó alkalmat és jó adag iróniával fűszerezve szúrtak oda a Real Madrid portugál trénerének, aki, valljuk be, a múltban meg is dolgozott ezért.

Vasárnap este a Real Madrid 2–2-es döntetlent ért el a kiesés elől menekülő katalán kistestvér, az Espanyol ellen, a Barcelona pedig 4–1-re legyőzte a táblázat második helyén álló Atlético Madridot, s ezzel 13 pontosra növelte előnyét a bajnoki címvédő Reallal szemben. Ennek – és Mourinho nyári távozását sejtető spanyol lapok pletykáinak – tudatában már nem is olyan meglepő, hogy a Barcelona szurkolói Mou maradásáért „kampányoltak".

A Barca-drukkerek élvezik a helyzetet és Mou zrikálását (Fotó: bleacherreport.com)
A Barca-drukkerek élvezik a helyzetet és Mou zrikálását (Fotó: bleacherreport.com)

Mourinho még neve skandálása előtt, a Real idei harmadik bajnoki döntetlenét követően elismerte, csapata gyakorlatilag kiszállt a spanyol bajnoki címért zajló versenyfutásból.

Az Atlético elleni meccsen volt olyan hazai szurkoló is, aki biztosan nem éltette Josét a lelátón. A biztonsági vonalakon átjutva rohant a pályára egy férfi, aki az éppen szabadrúgást elvégző Lionel Messihez futott, átölelte, s mielőtt az őrök levitték volna a pályáról, élete fotóját is elkészíttette a közelben leselkedő fotósokkal.

Lesz mit mutogatni a barátoknak (Fotó: Action Images)
Lesz mit mutogatni a barátoknak (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik